SUSHI & BREDA LEENDEN 🍣 đŸ˜Š

Eftersom vi inte hittade nÄgra vettiga hostell i Airlie Beach bestÀmde vi oss att stanna en extra natt i vÄrt hostell, Civic Guest House, dÄ bÄda har trivats hÀr riktigt bra och till och med fÄtt sova pÄ tu man hand en natt i rummet. Eftersom vi inte hade nÄgra planer tog vi dagen som den kom och började med en riktigt fin frukost i morgonsolen. Avokadorna i Australien Àr absolut de bÀsta vi fÄtt men Àr tyvÀrr inte alls sÄ billiga som vi hoppats pÄ, som tur hittade vi dessa för ett rimligt pris. Efter en promenad i staden tog vi itu med vÄrt byk och fick det understökat, man kan aldrig veta nÀr man fÄr tvÀtta nÀsta gÄng.

Processed with VSCO with f1 preset

NÀra vÄrt hostell finns en sushi bar och under vÄr tid i Townsville har vi gÄtt otaliga gÄnger förbi stÀllet och gÄtt lite sönder innombords varenda gÄng pÄ grund av den otroliga doften som strÀcker sig Ànda ut pÄ gatan. NÀr vi Àn en gÄng igÄr gick förbi Sakana stÀllde de fram en skylt med ett hÀftigt erbjudande och det rÀckte för att vi for in och bestÀllde bord till kvÀllen.

NÀr klockan nÀrmade sig middagsdags gjorde vi oss fina och tog bilder i kvÀllsolen och var pÄ allmÀnt strÄlande humör. Dagen blev bara bÀttre nÀr vi fick in vÄr bestÀllda mat och mÀrkte att den var minst lika god som doften antytt. Jag kan Àrligt sÀga att det var en av mina bÀsta sushiupplevelser, omstÀndigheterna kan ha varit en orsak men maten var verligen otroligt fÀrsk och vÀltillagad! Att vi betalade för hela mÄltiden lika mycket som en finsk lunch var ett ganska bra plus det med.

img_6160_edited

img_6177_edited

img_6168_edited

img_6179_edited

img_6183_edited

img_6182_editedimg_6190_edited_editedimg_6187_edited

Löjligt nöjda satt vi resten av kvĂ€llen pĂ„ terassen och kunde bara hĂ„lla med om att fastĂ€n vi upplever vĂ€ldigt hĂ€ftiga saker konstant Ă€r smĂ„sakerna, som att fixa sig och fara ut och Ă€ta en torsdagkvĂ€ll, Ă€ven det som gör resan sĂ„ otroligt lyckad. 🙂

img_6180_editedimg_6170_edited

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s