HISNANDE VYER & GOTT SÄLLSKAP

Andra morgonen i Cardiff började i samma banor som den första men lugn frukost medan Chris jobbade färdigt för dagen. Så fort han kom hem körde vi en timme norrut till Nelson Bay för att manövra hiken på Mount Tomaree som var en aning kortare än i Glenrocks men mycket brantare. Värmen gjorde inte bestigningen lättare men det var skönt att få sträcka på benen ordentligt och vid havet är temperaturen alltid behaglig. Vyn vi beskådade blev bara bättre ju högre vi kom och vid toppen var den hjärtskärande vacker. Vi hade en 360 graders vy över havet och stränderna runt omkring, en sådan som åtminstone jag aldrig någonsin sett tidigare. Till Erikas förtjusning och fascination fanns det gott om stora spindlar på vägen upp (största delen riktigt giftiga tydligen) och det måste förstås dokumenteras.

img_2882_editedimg_2884_edited

img_2893_editedimg_2890_edited

img_2893_editedimg_2894_edited

img_2898_editedimg_2902_editedimg_2903_edited

img_2910_editedimg_2914_editedimg_2922_edited

img_2934_edited

img_2908_editedimg_2936_edited

img_2941_edited

img_2943_editedimg_2946_edited

När vi blivit någorlunda mätta på vyerna traskade vi ner och Chris tog oss till ett proppfullt och mycket populärt fish n’ chips ställe vid namn Aussie Bob’s där vi beställde hamburgare. Min fiskbugare var med hästlängder den godaste jag haft och en mättande sådan. Efter att ha doppat oss vid närmaste strand och värmt oss i solen en stund begav oss hemåt trötta och ofantligt belåtna.

img_2949_editedimg_2951_editedimg_2953_editedimg_2957_edited

På kvällen stack sig Jordan förbi och fick oss än en gång att kikna av skratt med sina ofiltrerade tankar. På terassen satt vi sedan resten av kvällen och jämförde resehistorier medan solen gick ner och inte en enda gång kändes det ens lite kyligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s