ETT HEJ

Hej, vi har hittat vårt paradis. Byron Bay heter det och det är dyrt att bo här men bättre kan man inte ha det. Stället är som egen bubbla och det är nästan så att man kniper sig själv när man går längs med stranden från hostellet till butiken, var är vi? Människorna är fullständigt härliga och i ett nötskal tillbringar vi dagarna genom att läsa i hängmattor och surfar på de vackraste stränderna (mer om det senare) och det händer ibland så mycket att jag inte på något sätt hinner eller vill plocka fram kameran. Vi ler sött till Sam som sitter dagarna i ända på sitt egna resebyråkontor och får en timme internet gratis per dag, det är så långsamt att man vill inte betala för det och det är rätt så skönt att vara nästan hela dagen bortkopplad från hela yttervärlden.

Vi har det bra, tror inte att jag kan understryka detta nog. Historier kommer senare tro mig!

Processed with VSCO

2 kommentarer på “ETT HEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s